Що особливого в ароматичних товарах для дому Ted Sparks?

Ted Sparks – саме так звати засновника однойменної голландської фірми з виробництва ароматичних товарів для дому. Містер Спаркс був звичайним шукачем пригод, який просто любив життя у всіх його проявах.

Мандруючи світом він познайомився з культурами різних країн і народів. Саме у своїх поїздках містер Спаркс зауважив, що у кожному відвіданому ним регіоні є свій унікальний аромат і стиль. Це відкриття надихнуло мандрівника на створення власної колекції ароматів для дому, яка біла названа на його честь – Ted Sparks.

Аромасвічки і дифузор Ted Sparks

На сьогоднішній день створена ним фірма випускає багато різновидів ароматичної продукції:

  • дифузори для дому;
  • свічки, просочені аромамаслами;
  • кімнатні спреї з оригінальними ароматами;
  • парфумоване мило та ароматні гелі для душу.

Крім усього перерахованого, цей бренд займається пошиттям дизайнерських подушок їх тканин вищої якості з оригінальним оздобленням, а також виготовленням стильних акрилових підставок з логотипом Ted Sparks.

Варто зазначити, що в українських спеціалізованих інтернет-магазинах і бутіках ароматів представлений не весь асортимент продукції, що створюється містером Спарксом.

Сьогодні в електронних каталогах і на полицях магазинів Харкова та інших міст України ви зможете зустріти тільки аромадифузори для дому та аромасвічки Ted Sparks.

Особливості ароматичної продукції Ted Sparks

Ароматні свічки і дифузори від розглянутого голландського виробника відразу привертають до себе увагу:

  • гарною подарунковою упаковкою;
  • стильним дизайном самого аромадифузора або аромасвічки;
  • чарівними поєднаннями простих та елегантних ароматів.

Грамотно підібрані кольори, продуманий до найдрібніших деталей дизайн та ніжні запахи весни і сонячного літа сподобаються як новачкам у світі ароматів, так і гурманам у сфері ароматизації приміщень.

Але найголовнішою перевагою продукції Ted Sparks все ж таки є досить демократичний цінник цих товарів. Ще в процесі становлення бренду містер Спаркс заявив, що створені ним аромати мають бути доступні кожному. Цього правила компанія дотримується і донині.

Також варто відзначити, що для створення усієї ароматичної продукції з логотипом Ted Sparks на етикетці використовуються лише якісні матеріали та абсолютно натуральні інгредієнти.

Купити аромадифузори або аромасвічки Ted Sparks можна в інтернет-магазині ароматів для дому та автомобіля Scents, або відвідавши наш бутік ароматів у Харкові.

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]